Massage

Mannen Tantra Massage voor iedere man.

mannen tantra massage

Mijn mannen Tantra massage begint al tijdens het intake gesprek.

In een stijlvolle ambiance vertel ik wie ik ben, wat ik doe en waar we samen voor gaan.

Volgens mijn mening kan je geen Tantra ondergaan of ontvangen als je elkaar niet volledig vertrouwt en ontspannen bent. Om deze redenen maak ik gebruik van de Esalen ontspanningsmassage techniek. De Esalen massage  staat bekent om zijn open karakter en lange strijkingen met zoveel als mogelijk lichaamskontact.

Gedurende de massage ‘scan’ ik uw lichaam en voel intuitief aan wat er nodig is op dat moment. Hiervoor gebruik ik de chakra energieën en vul deze aan wanneer dit gewenst is.

Het body to body element is onderdeel van mijn tantra massage. Het voelen en ervaren van elkaars lichamen.

De focus bij mijn Tantra massage liggen op de 1e, 2e en 3e chakra. Door deze aandacht tegeven d.m.v. massage kan de sensuele energie vrijkomen. Deze sensuele energie laat ik gedosseerd ervaren over uw hele lichaam.

Het doel van mijn Tantra massage is helend. De sensualiteit ervaren als man. Ejaculatie is daar geen onderdeel van. Het is de kunst bij tantra om deze inwendig ofwel oragstisch te gaan beleven met behulp van bovenstaande technieken.

Tijdens, maar ook zeker nog lang na de behandeling, zult u deze helende energie kunnen ervaren.

Mijn mannen Tantra massage,

is voor iedere man die zijn man-zijn  wilt (her) ontdekken samen met een andere man. Spannend, open en liefdevol. Vanwege het feit dat ikzelf man ben en ik deze tantrische ervaring heb mogen beleven, wil ik dit graag met u delen als man.